min passion,min kærlighed,mit et. TECHNO

Jeg har siden 1992 været en IVRIG lytter af techno. Et Sted hvor jeg rent faktisk kan udtrykke mig. Det er ikke et vivar af regler eller “Sårn SKAL du gøre det”.

i 2018 Begyndt jeg at spille ugentligt på MIN måde på facebook med video af mine udskejelser. Det var BESTEMT ikke “tæt” eller noget med jeg hyggede mig GEVALTIGT.På et tidspunkt er der en gut fra england der i chatten siger: FED energi. jeg har en internetradio, har du lyst til at spille der engang imellem ? Jeg svarede promte. JA(for pokker). så begyndt jeg med et ugenligt show. et halv år efter sad jeg og kikkede lidt rundt på nettet(som så mange gange før)Der var en internet-radio. En med mange lytter og meget vigtigt. Et sted hvor man kunne sende en demo. Så set så gjort. Jeg tog mit seneste mix og sendte. jeg håbede selvfølgelig. Men jeg tænkt “jeg har jo ikke en tøddel chanse her. DE dj´es der er her Kan Sq deres metie.Pludselig fik jeg en mail. Ja da. selvfølgelig. du kan give noget andet end alt det pænhed der er. Jeg gloede på skærmen. Ugen efter begyndt jeg der dog kun et månedlig show. Men det var sq meget sajt, syntes jeg. Der gik et års tid, SÅ kom der er mail fra lederne af kanalen. Vi er blevet egnige om at lukke. Tak for vores dj´s. What !. jeg prøvede hjemmesiden. det var bare et webhotel. den var slettet. Jeg var blevet “venner” med et par af de andre dj´s og vi begyndt at snakke om det lort det var at vi havde mistet vores “kanal”. Efter et par dage blev vi enige om at starte en selv. vi var 25.. men vi gik til med krum hals. Jeg bor i Danmark. og mange af de der ville starte den boede i england. Jeg var ikke så meget med. De tog den og LØB med den. men jeg blev hængende. Idag er det både et pladeselskab, en internetradio (med omkring 2000 Lytter dagligt på deres mixcloud kanal) og som noget nyt. WEBTV via mixcloud.

For 2 år siden havde jeg lavet et mix jeg var stolt af. Jeg syntes det kunnne holde vand. Så jeg sendte det til “En Af De Gamle mester” ud i midt90 Techno mix stil. Han lyttede til det og sendt en 4 sider SWADA lydende Godt forsøg, men DAMN der er nogle ting du bliver NØD TIL at få styr på. Jeg var perplex. ÆV, jeg håbede sq det virkede. jeg var lidt slukøret… MEN så tænkte jeg… OK. Sq. JEG VIL spille på MIN MÅDE, men hvad kan jeg tage med mig fra det her ?. Jeg gik i øvelses-modus og tog den derfra. Det er så 2 år siden og DAMN der er sket ting i min mixstil. Jeg begynde at nærme mig et sted hvor jeg rent faktisk kan styre det sårn som JEG vil.