MUsIK

Mine eventyr ud i musiken. Dog den elektronisk del af det soniske univers. Jeg blev ramt af technoen i 13-14 års alderen og den har været min trofaste følgesvend. Først med mit kunstner AKA. – Ref. JEg nåede at komme med i dm i rock(mener det det var i 2007) og på nakke festival samme år.

jeg “drabte´ Ref december 2008. Nu skulle jeg koncentrere mig om MIG. jeg ville i form, spise ordentligt, leve sundt,pleje mig selv. Jeg tog på højskole i JYLLAND (engelsholm højskole ved vejle) Da vi var kommet godt igang med opholdet skulle vi til at fremfører vores numre… Så tænkte jeg på en historie- Jeg har nemlig LANGE fingre. Det har jeg altid haft.så da min moder og fader skulle finde på navne til deres guldklump(mig)kom de til at tænke på jeg sq nok ville blive pianist med de lange fingre. Det skete desværrer ikke. Jeg intereserer mig sq mere for 4/4-techno. Jeg skal sq da hedde ReneKim. og Renekim var født.

Her er også lidt vidoeer af engelsholm og hvad jeg har lavet der udi musikken. Idag er jeg ideløs mht at skabe ny musik. Jeg har kastet min kærlighed på den ædle gren indenfor techno TECHNODJMIX ala 1995. Det gør stærkt. Det er Funky. og alt andet end kedligt.