Puhhh. jeg sveder…

Godaften i hedebølgeplagede DK. Ens tanker går i retning af.. Gad vide om der er noget med de klimaændringer…. SUPRISE . Det er der. Der er en gut der hedder James Scotmore. Han har lavet en video omkring netop det og den måde verden køre på . Her en uge efter jeg så den første gang har FACADEBOG valgt at sensorere den. Det fik mit pis i kog, så jeg har downloadet den og smidt den på min youtube kanal ,min facebook side og HER. så den ikke mystisk FORSVINDER. Hent den og smid den på dit ynglings sociale medie. den er SKRAMMENDE go !!!

 

English version.

Hello and GOODEVENING in the climatchancing world. It´s time to REACT. The reson for my outcry is that facebook in the time from my first viewing of this video (about a week) has started to SENSOR it. That stuck something  me and i thougt. NO FUCK  WAY. So i have download it and uploadet to my Facebook profil, my youtube profile and HERE. So the message get spread as best possibel. Download it from here and upload it to your favorit social media outlet.

 

Remember To live life to your fullest And DANCE !!!

 

/Renekim

Funk as PhUck MANIFESTO !!!

The rules of a  |>h|_||\||<`/ as PhUck mix

The devil is in the detail, but let´s keep it to a minimum.Start with som trackselection. select and make a playlist. This is commen NOT live(in front of a crowed) so play list is the way to go. order the tracks bpm vise so they start out in the low end.

  1. No use of effects (manyly traktor)
  2. No use of beat grid
  3. No use of Autosync.
  4. No use of Display(screen info in Traktor,scratch)
  5. 1.5 / 2 min pr. Track
  6. X numbers of tracks
  7. USE your EARS
  8. Do somthing,  This aint Berchain or ibiza peaking houers.
  9. There ain´t any rules of trackselection style wise but keep it underground
  10. HAVE FUN

14 marts.2018 – Projekt : Skriv en side om dagen

Solen stod ind af panorama vinduet på L´s kontor. Han stod og skuede ud over landskabet der lå imellm hans kontor og branden. Goldt og ufrugtbart. Ufrugtbart… lidt lige som mig , tænkte L. BZZZZ interommen blinkede og  larmede. Dirktøren… Direktøren ???. L satte sig og trykkede på interkommen. Ja, svarde L. Eexperterne er her. Har direktøren tid ? spurgte hans sekratær. L trykkede igen og svarede. ja, bare send dem ind. Tre læger trådte ind. Goddag Hr. sagde den ældste af de 3 læger. Vi har gennemgået deres sædprøver. Der er ikke nok fragmenter til at skabe et tilfredsstillende resultat. L kikkede opgivende på de tre læger. hvad så spurgte han.  Der er jo altid adoption. svarede den karseklippede af dem. Han forsatte. Men det er en meget bureaukratisk metode , men ehh  det er den mulighed de har Hr.  L. drejede sin stol og stirrede ud over sletten.. over til branden. Tak de herre. så var der ikke mere. De tre læger bukkede for ryggen af L og gik ud af lokalet. L. sad og tænkt lidt. Han lignede en der havde mistet noget dyrbart. Han tog fighert masken på og trykkede på interkommen. Skaf mig mit team. Skal ske Hr. Der gik 2 min så bakede der på døren. Det var de to Tech folk fra supermarked. Denne gang dog uden skjorte og slipes. Han kikkede bestemt på den ældste af de to. Der er et barn på vej. Den første naturlig føesel i 10 år. SKAF MIG DET BARN. Den ældst gjorde som en soldat der får en kommando. Skal ske Hr. og begge techfolk forlod lokalet.

 

13 marts.2018 – Projekt : Skriv en side om dagen

i dag er landet  styret  af Wonderland DK™ . Dette er en AI Regering. den er utolig effektiv. Kun nogle få tekniker der vedligholder den. Vi blev det først land i verden der brugete AI teknik. Vejen til dette  blev banet ved at en ny persondatalov tilbage i 2018.

Wonderland DK™ er ved at droppe sammarbejde med “DE forende EU´s AI forbund”. Denne er en sammenslutning af de europæriske lande som er styret af AI. Krig er en ting der høre fortiden til….. Altdå  så længe man holder sig inden for Eurozonen. De to broer som bandt Wonderland DK™ sammen , Storebældts broen og lille bæltsbroen blev sprængt i borgerkrigen. Denne gik hårdest udover fyn . De hæftigste kampe fandt sted i Odense. Idag et sted man ikke kommer frivilligt. stemningen i odense og resten af fyn er i som de flygtningelejre man så i starten af det 21. århundrede. På grund af den økonomiske udvikling og både den første og den anden finanskrise er der mange interne fordrevne i Wonderland DK™.  Dog er der guidede ture til Odense. Men som så meget andet, er det med helbredet som indsats.  Det der engang var områder med mange mennesker er idag reduceret til tomme bygninger og golde områder. Befolkningen er nede på 1.2 million. for det er kun de rige der formere sig. For nu cirka 10 år siden skete der et stor gas udslip ved en fabrik som ligger i Rungersted. Dette gjorde mænd sterille.. Dem  som er en del af de  0.5 %  har forskanset sig i sikkre enklaver, Rungersted er den mest notoriske. Der er ialt 3 i hele Wonderland DK™. Arhus, Rungested og Cph.Der er stadig problemer i Cph på grund af interne konfilkter. Wonderland DK™ er mest gold jord på grund af VÆSENTLIG overproduktion af landbrug og krægavl.Der er et monumentalt BÅL, kaldet branden i Rungersted.  Det har ikke været muligt at slukke den.

 

 

12 marts.2018 – Projekt : Skriv en side om dagen

der blæste en kold vind. sneen var heldigvis holdt op. Der stod 3 mænd og varmede sig ved et bål anrettet i et af monumenterne på pladsen. Den yngste af dem grinede. Se, man kan rent faktisk bruge dem til noget fornuftigt. nyder i varmen ? hans tøj var lurvet. han lignede mest af alt en substistens løs. de to andre var også nogle forhutlede skæbner at se på. en ung pige kom over til dem.

hvad pokker sagde den ene af mændene, Det din datter benjamin. Hej marianne. Fri fra job ? Pigen hilste på dem alle. Hun fik øjnkontakt med Benjamin.   Hej far. Hun smilede høfligt til dem alle.  Far, hvorfor er du nu klædt ud ? Sagde hun anklagende som en anden midt teen.  Benjamin så overrasket ud. Hvad mener du ? og lavede en piuette som en anden fotomodel. vi hænger bare  ud for pokker og på den her måde kan vi være i fred. Benjamin og marianne krammede hinanden. Har du nogensinde hilst på rødderne. Marianne tog sit orv ! ansigt på. Nåhhh, det er det famøse wonderteam. Hun grinede imens hun gav dem alle hånd. Bejamin præsenterede de andre mænd i samme øjeblik marianne gav dem hånd. Ole, vores håndværker og oleopfinder, haha, get it.. ole opfinder.  Marianne trak på skulderne, Hun kendte hendes fars kærlighed for gamle udtryk. Sven , du kan kende ham på hans skæg. også kendt som svend tveskæg,  Da navnerundten var overstået kikkede marianne på benjamin. hvorfor det her far. du er sq så meget mere værd. Benjamin trak opgivende på skulderne. Marianne, vi har diskuteret det SÅ MANGE GANGE. the CORP. life er bare ikke mig. også kan vi selv sætte prisen, vi er det man kalder frie fugle. Ole og sven smilede billigende. Ole manglede en tand i overmunden og svend strøg sit skæg. Er der sket noget spændene i trædemøllen idag marianne spurgte Benjamin. Faktisk ja. der kom en ind og gik HELTamok. Men der kom heldigvis nogle TECH folk. Ole fik et interraseret udtrykj i ansigtet. Hvad gjord de ? marianne kikkede på ole. Først stod den yngste af dem med en teminal overe hende, så hentede han en dims de kaldte en terminator og nærmest huggede hoved af hende. det så helt syret ud. De tog hendes livløse krop og smed i deres bil og kørt i høj fart fra supermarked. min chef prøvede at spørger dem , men de nægtede at svare. truede os med at få forretningen lukkede hvis vi nævte det for nogen. heldivis var der ikke så mange kunder. Kun nogle stykker her fra rungersted. og her snakke folk jo ikke om andet end hvad der sker på teminalerne. svend kikkede på de to andre. det er garanteret den ny OS opgradering der får androider til at gå i loop. der er snak om det på skyggen.Interrasant sagde benjamin. ved du noget om hvor hun blev kørt hen. marianne rodede med sin taske. rettede den. Nej, ingen ting.  svarede hun.

11 marts.2018 – Projekt : Skriv en side om dagen

Alt ånede fred og ro på stationene. Bo kikkede på væggen af skæme. Den var rolig.  Bare en masse grønne tal. Lisbeth og Leelo satte sig i sofagruppen. Hvad skal du egentligt her og hvordan går det derhjemm ? Det var Lisbeth der spurgte. Det går sq godt søs. Om 2 måneder får du en niece eller nevø. Bo smilede stolt, Det vil sige, at det blive et naturligt barn i får.. altså af egen produktion. Det har jeg sq kun læst om. sagde  Leelo og kikkede imponeret på ham. Det sidst barn der blev naturligt undfanget er cirka 10 år siden. ?. LEELO !!! Lisbeth daskede til sin veninde. Det må du undskylde Bo. Leelo kan  ikke styre sig. Bo smile til dem begge. Tshh… Gør ikke noget. Efter alt presseomtalen, inteviewne og den generale mediamølle er jeg ,, ehh VI sq vant til det. Gunden til jeg er her er en alarm tidliger. Det er så ikke. noget at se. Værdigerne er som de skal være, Bo trakt på skulderne og satte kursen ud af stationene. Lisbeth og leelo fulgte efter. De var tæt på her. MEGET tæt på. Leeloo stoppede og kikkede ud over branden.  Lisbeth gik over ved siden af sin veninde. Flamerne dansede som i et normalt bål. Lisbeth kikkede på Leelos ansigt. Hun var smuk i skæret fra flammerne. tænkte Lisbeth.  SÅ sket det  En 10 meter høj stikflamme med en dybblå farve kom til syne og forsvandt igen. Der gik et par sekunder og så kom Lyden. Et KÆMPE brag. Begge piger tog ders hænder for ørene men nu var der kun den sædvanlige rumlen tilbage.  Hvad pokker var det ? Sagde Lisbeth. Ja, jeg ved det ikke. Svarede Bo. Det sker engang imellem. Bliv lige her, jeg skal lige tjekke. Han gik ind i stationene igen.

10 marts.2018 – Projekt : Skriv en side om dagen.

For at komme i den rette stemning. Dagens soundtrack er den her   (nederst.)

Det var før internettet. En meget sorgeløs tid om man vil. Rene brugte tiden på at nørde elektronik, Læse bøger om alt muligt,  eller gå på Gården, Hundesteds ungdomsklub. Det var tiden før sindsyge krav og pizza undersøgelser. Dagen idag skal man være færdigudviklet som menneske når man er 15. Have valgt uddannelse, valgt hvem man skal have børn med, hvilken bil man skal have, hvilket flexlån man vil bruge… Ja, listen bliver ved. Renes tre´s ting med focus var :

1. hvor får jeg beniz til min chaio fra. (knallert i midt90érne )

2. Hvor skal vi til før-gård-fest

3. hvilken pige skal jeg kysse med.

Et eventyr som Rene manglede var dog SEX. Han havde han læst meget om det. ikke pornoblad men faktabøger.   Han havde prøvet at røre ved en pige før , men aldrig andet end  at kysse. I april blev Rene kærster med Eva. De tilbragte tiden sammen FASTLÅST til inanden, imens det seneste afsnit af Twin Peaks kørte på en gammel video Rene havde købt på et loppemarked. Det gik lidt tid og Eva  droppede Rene. Ikke noget hårdt brud men Rene blev lidt skummelt til mode da Eva begyndte at komme sammen med Jack istedet. Da Jack så et par uger senere fortalte at de rent faktisk havde prøvet det der SEX blev rene sq lidt misundelig.

Det var august månede. Tid til  “gårdens” først fest i efterårssærsonene .  Der mødt Rene Rose. En sød pige med kort sort hår der altid var klippet skarpt. Rose var egentligt ikke klubfest materiale men Rene havde vovet pelsen og kysset hende. Om hun var blevet overrasket eller om der var ægte kærlighed….. Hmmm.  Det beretter historien intet om.

Start efteråret. skoven var begyndt at falme og det var som sædvanligt overskyet og tåget. Væk var sommeren og erstatet af den der periode hvor alt bare er gammelt.  En mellemperiode hvor man omstiller sig til vinter

. En kedlig gennemsnits  søndag tog rene hjem til Rose.Hun åbnede døren da Rene bankede på. Kom ind.sagde hun smilende. Mine forældre er ikke hjemme og min broder  sidder og arbejder på hans batchelor. Rose ledte Rene ind på sit værelse og satte sin ynglingsserie på. Hun var besat af den serie tænkte Rene. Han satte sig ned på hendes klubbrix. Det var et dobbelt afsnit. så det endte med at de lagde sig ned. Da serien var færdig kikkede Rose Rene i øjnene og skruede charmen på (Rene kunne ikke stå for den)  Henter du ikke noget te ude i køkkenet ? jow selvfølgelig. svarede Rene. Han rejste sig og gik ud i køkkenet. Te – Te -Te .. ah DER. Rene fandt teén frem og lavede to kopper. Da vandet var varmt hældte han det over te´en og begav sig tilbage til værelset. Fjernsynet var slukket. Rose havde også slukket lyset. Det eneste lys der var tilbage var var lyset fra hendes komformationsanlæg. Queens greates hits på. cd´en. Hun havde taget sin dyne frem og lå under den. Da Rene kom ind rejste hun sig. Nu er Rene jo en ung mand hvad alt der tilhøre når man er 15. DeriBlandt  et overskud af mandelige homoner i FULD VIGØR . Han kunne mærke at han reagerede på det han så. En Rose uden Bh og kun iført sine sorte G-strengs trusser. Rene lignede en murearbejdsmand præsenteret for  Einstiens realivitet teori på en tavle. Han skuede den professionelle maske på og sagde.  Frk´ens Te ! og satte den på det lille bord der stod i enden af hendes  seng. Han satte sig ved siden af hende. Hun kikkede ham i øjnene, Kors Rene. jeg elsker din naivitet.Du har hentet te. Du sq sød Rene.  Nemlig Svarede han og forsatte. Her. Han rakte hende kruset. Hun tog  en sluk. Hun smilede til ham. Hun Stilllede kruset og lagde armene om hans hals og begyndte at kysse ham. Han kunne mærke hans bedre halvdel BARE ville ud i fri luft.Rose stoppede med at kysse ham og sagde.  Hvor kom vi fra, nå jo.. smid bukserne og læg dig under dynene sammen med mig. Rene smed sine jeans og beholdte sine boxer på. En tydelig  teltepæl stod dog i hans bokser. Rose kikkede på hans telt og  smilede. Jeg tror du kan lide hvad du ser sagde hun. JA SQ! røg det ud af munden på ham. Rose grinede og slog dynene til side.

Rene lagde sig , kyssede hende og efter et kort stykke tid, kravlede han oven på hende. Hun greb fat i hans røv. Hun presse sit underliv imod hans, Ja Ja JA DET SKER SIMPELTHEN IDAG jublede Rene indvendig. Han kyssede hende, bevægede sin mund ned af hendes hals, ned til handes ene bryst og sugede brystvorten ind, som han havde læst man skulle gøre. Rose placerede sine hænder på hans hovede og pressede sit bryst ind i hans mund.  Han bevægede sig op til hendes mund igen. De  smeltet sammen og Rene puttede sine arm omkring hende og klemte hende tæt. Hendes. ene hånd havde fundt vej ind under hans boxershorts og tog fat om hans pik. Det var næste ikke til at holde ud. Har du husket spurgte hun ?  FUCK. Kondomer !!!! Det er bare løgn !!! ehh Næhhh svarede Rene fjoget og følte sig som en 10 årig taget inde hos naboen selvom han havde stuearrest. Roses ansigt skiftede farve. Man kunne se skuffelsen blive malet i hendes ansigt. Indtil rene kom på en idee. Jeg har læst at oral sex er godt ? Rose smilede til ham. Selvfølgelig har du læst det. Hun kyssede ham imens hun trak sine trusser af. Hun lagde sig ned og gjorde plads til Rene.  Det her havde han sq  ikke prøvet før men hvo som intet vover intet vinder. Han gik igang. Tænkte på hvad han havde læst om hvordan man skulle huske skamlæberne. Ikke bare gå AMOK på klitorisen. Man skulle være opmærksom på hendes vejrtrækning, hendes bevægelser, ALTING. Pludselig røg hans sind ud af en sindsyg tangent. Det smager af fisk, det lugter af fick.Det er FISK. Hendes vejtrækning blev dyber og dyber, Rene havde placeret sin ene hånd på hendes lår og den anden på hendes mave. Han førte sin mund op til hendes klitoris og sugede den ind. Han havde læst man skulle “skrive” alfabetet med sin tungespids på klitorisen så Rene begyndte at bruge denne teknik. Rose begyndt at komme med små udbrude og da queen begyndte med Another one bites the dust skreg Rose sin orgasme ud. Rene kravlede op ved siden af hende og de kyssede. Tak dejlige rene. Hun smilede til ham. Det er første gang jeg har prøvet det. Rene lignede et ? Erfarne 17´årige selvsikre-lidtforlækker Rose.  Hun  kikkede på  hans bule. Men du har jo ikke fået noget ud af det. Det jo synd. Hun tog fat i hans bule, Nej, det gør ikke noget, Løj Rene, Rose smilede til ham. Jow det gør. sagde hun og fiskede hans stive pik frem. Rene kastede sig tilbage i sengen. Du behøves ikks sagde han stakåndet. Hun gned forhuden fortigtigt frem og tilbage. Har du nogen siden prøvet et blow job ? Rose kikkede Rene i øjnene og slugt alt imens hans mandom. Hele oplevelsen med at slikke Rose til en orgasme havde bragt Rene MEGET tæt på så der gik ikke længe før han skreg. JEG KOMMER. Rose blev ved ned at have rene´s pik i munden da han gav slip og  pumpede sin varme sæd ind i roses mund. Hun blev nød til at kæle for sig selv. Det var FOR HOT det her. Der gik ikke to stryg ved egen kraft før Rose rystede endnu en orgasme. De lage sig og søgte ind i hinanden. Nærhed var det de begge vil have LIGE NU.

 

9 marts.2018 – Projekt : Skriv en side om dagen.

Lisbeth havde mødt hendes veninde da de var unge teen´s (12 år) og med det samme  døbte hende Leelo  Pågrund af hendes orange hår med dreadlocks. (men også  fordi hun var en smule naiv.)Det var nu 8 år siden og de havde oplevet meget sammen. Det gjorde ondt på hende at Leelo blev ved med at falde for alle de SMARTENHEIMER. Lisbeth gad ikke mænd. hun havde prøvet men det havde bestemt ikke været noget at skrive hjem om.

Det var ved at blive mørkt. De gik på vejen der ledte til “sikkerhedszonene” de havde stadig et stykke vej endnu.  Man kunne fornemme varmen fra BRANDEN. De stoppede op på en af observationsposterne der lå langs vejen. Leelo stillede sig og stirrede hypnoticeret på flamerne fra branden i horisonten. Lisbeth gik over ved siden af. Det er smukt. sagde hun stille. Ja,men også frygtindgydende svarede leelo sagte. Det blev helt stille. Nu var solen helt væk, og det eneste lys der var tilbage  var det lys der kom fra BRANDEN.

Stilheden blev brudt af lyden fra en forhistorisk bil af den type  man kaldte en kassevogn. De to piger kikkede på bilen der  i høj fart kørte væk fra byen. den havde store hvide bogstaver på siden hvor der stod TECH.. Lisbeth kikkede på Leelo. Hun så ud som en indfødt fra junglen der ser sne for første gang . Lisbeth prøvede at starte.. ehmm.. hvad var det ? biler har været forbundt i mange år. kun nogle få statsinstanser har lov til at køre i dem ?

Leelos telefon ringede. Hej bo, ja, jeg er sammen med din søster. hahahaha, hun har sq nok slukket sin telefon. Leelo kikkede fjernet ud i horisonten.  Ja. mig og lisbeth er ude ved observations post  24. Mærkeligt tænkte Lisbeth. Andre mennesker kan sagtens kikke rundt når de snakker i telefon, De får sq ikke glasøjne når de snakker med nogen. Leelo forsatte. Nej vi har ikke set noget. andet end en bil der er kørt forbi i høj fart. Nej du, to sekunder, Leelos syn vendte tilbage, Nu var der liv i hendes øjne igen. Nope, branden ligner sig selv. Det er smukt. Leelos øjne blev igen glasklare. Om vi vil med hjem ? JA, Jeg kan lige spøger Lisbeth. Leelos øjne vendte tilbag. Lisbeth kikke på hende veninden med samme attitude som en der har set noget man ikke har set før .Leelo smiler til lisbeth. Det er Bo. Han har prøvet at få fat i dig. Han spørger om vi vil have et lift med hjem ? Lisbeth svarede med det samme. Ja da. og IGEN det var for undeligt tænkte Lisbeth. Imens skete det med Leelos øjne igen.  Ja, vi er på vej derhen. vi ses. Leelos øjne fik igen liv. Kom.   .vi skal møde ham ved den yderste station. De to piger begav sig af sted i mørket, imod den yderste station.