6 marts. 2018 – Projekt : Skriv en side om dagen.

Tilbage til 90´erne

 

Vinduet står på klem, Man kunnen høre fuglene synge, bierne brumme og Jens Jærgen Gjedsteds rustne stemme i radioen. Søndag, Man har rent faktisk sommerferie.Ingen plane,ingenting man SKAL. FANTASTISK. Rene lukkede øjnene og strakte sig.  åhhh. tømmermændsfornemmelser i kroppen. Pludselig blev lyden blandet med  noget andet. Hvad var det ? Lyden af en luftalarm… men hov den begyndt at lyde mere melodisk og DER kom rene´s kendetegn. BUM BUM BUM BUM .huh. Er jack allerede vågen ??  Det var sq en egentligt en sjov blandig tænkte Rene.Evergreens og techno. Man kunne høre technoen komme over fra jack´s garage. Rene skyndte sig at tage tøjet på. . Ud af døren. Torup lå søvning hen og det eneste der brød stilheden var musikken over fra Jack.   HELT SIKKERT tænkte rene og gik derover. Da Rene gik forbi værstedet indtil garagen vibrere  vinduerne .Musiken var  En classsicer. Ved døren indtil garagen mødte Rene Iben. Godmorgen smukke iben sagde han kækt. Min fucking bror vækkede mig. svarede hun. Du er garanteret på vej ind til ham ? Ja, han kaldte jo grinede rene.  Iben rystede opgivende på hovedet.  “I er åndsvage” sagde hun imens hun åbnede  døren til garage .En TYK røg væltede ud af den. Rene smilede bredt. Det var hans første ting købt for hans først løn nogensinde. En røgmaskine. Skyen blinkede i takt til musikken i alle mulige farver . Rene trådt ind i røgen. Der kom Jack til syne. Han stod med et kæmpe grin og fingerne i ørene, DET HØJT IK ? råbte han. JOW !!! Råbte Rene tilbage. Jack smilede triumferende som om  han lige havde vundet en million i lotto. Lidt til at klare tømmermændene .kaffe måske  ? lød det fra jack.  God idee Råbte Rene. Jack slukkede for musikken og tændte for det normale lys i garagen . Rene prøvede at orientere sig, Det var svært, Røgen hang tykt. Iben rev fat i jack. Det er din opvask din mide. JAJA, hvæsede han. Din præmenstruelle kælling. Hun slog ud efter ham men han nåde at dukkede sig og kravle ind i røgen. Langsomt kom garagedøren til syne og rene gik i den retning.  Iben forsvandt ud af garagen og over i ders hus. jack kom lige bagefter. han rystede på hovedet  hun er tosset sagde han . PLUDSELIGT blev rene ramt af en jordklump. man kunne høre nogle grine bag hegnet yderst i haven. kom her. sagde jack, tag nogle klump og besvar !!!. Der var en bunke jordklumper lige klar til brug. Hvem er det ? sagde rene. Det er ham der den lille PISSEIRRETERENDE økolog ask og hans monstre provekerende bror. Rene tog godt fra og begyndt at kaste den anden vej. Æv bæv, sigter godt men rammer skidt, Man kunne høre ask skråle det rim. Han er GODT nok irreterende. sagde jack. uhmmm svarede rene. Nu gad Jack ikke mere. han tog en sten og skulle lige til at sende den afsted over hegnet da  Rene stoppede  ham. Nej for fande. de kan sq da komme alvorligt til skade . PLUDSELIGT lød der et ØVERDØVENDE brag da vinduet indtil værksted splinterd. Jack og rene kikke måbende på hinanden imens man kunne høre nogle storgrine til hinanden imen de løb væk.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *