7 marts.2018 – Projekt : Skriv en side om dagen.

Der var heldigvis ikke så mange mennesker ude og handle. Marianne tog sin   medarbejderskjorte på og gik ud i butikken. Hun tænkte på de historier, hun havde hørt om hvordan folk gerne stod i køre ved op til  4 kasser og betalte med KONTANTER. Det virkede så meget som om det var i jærgestenalderen. Hun tog plads ved kasseteminalen og gik igang med dagens arbejde…… hun tænkte. same shit…. different day.

Hun følte sig som en dresset dværg i fornøjelsesarcaden. Det var som at arbejde på et levende muserum.. Dette var en af de sidst forretninger med kasseterminal og ansatte. Hovedparten af mennesker idag købte ders ting via skærmen.  En af fordelene ved at arbejde her var  dog at man fik  en på opleveveren. kliantellet var mest  velhavende mennesker fra de omkringsigliggende villaer  Butikken  lå i RUNGERsted… Det lyder så hult tænkte marianne.

Hun kikkede på den fillipiensk aupair (eller købekone) 2254.50. Kort eller kreditchip ? Aupairen reagerede ikke, Stod bare og lignede en der ventede på toget.Marianne begynde at pege på displayet ved kasseterminalen, hvor beløbet stod.  Nogle i køen bag aupairen begyndt at råbe KOM NU IGANG . Aupairen tog armen frem og tilbage…  og  igen ,,,,og igen og igen, Marianne kikkede undrende på hende. . Aupairen satte farten op. marianne kunne mærke vinden som  aupairens arm lavede. Ind fra mariannes højre  kom hendes chef til syne. lille , nyuddannet og med  et lille begynderoverskæg  Er der et problem marianne. spurgte  han  anklagende. marianne sendt ham et HVADFANDENFOREGÅRDER blik.  auparens øjne begyndt at åbne og lukke i et sindsygt tempo. De andre mennesker i køen begyndt nervøst at tage afstand til scenen. MED ET faldt aupairen til gulvet som en klud. Hendes arm stoppede da hun ramte gulvet men  hendes øjne blev ved med at blinke med lynest hast. Hun begyndte nu at  skrige. Det lød som når man køre en gaffel på en tom talerken. Marianne tog hænderne op for at dække hendes øre. men skriget var så gennemtrængende at hun resolut besluttede sig for at komme væk. Hendes chef havde utoligt nok fået samme ide. De løb begge over bag den nærmeste stak af ugens tilbud.

Midt i paniken kom der to mænd ind i supermarked.En ung og en gammel. de var iklædt grå overalls. hvid kjorter, sorte slips og sort smokingjakke. Der stod TECH  med store hvid bogstaver på ryggen af dem. Den gamle havde en stjerne på fronten af jakken. Man kunne se de var forberedt på situation. de havde  ørepropper i. Den unge  tekniker lænede sig ind over aupairen og  tog en flad terminal frem.  Han begyndte at taste løs.  Intet skete. Der lød  et øverdøvende brag og indholdet af sodavandsmonteren ved siden af den anden kasse spliterede og dens indhold dannede en minde tsunami. OK. sagde ham med stjernen. Der skal vist skapper midler til. Hent teminatoren . Den ung  tekniker forlod forretningen og vent tilbage med noget der lignede noget fra en middelalder film.  Han stille sig ved siden af aupairen. Tog sigte med det mærkelig agreget hvorefter han lod det falde og alt blev stille.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *