11 marts.2018 – Projekt : Skriv en side om dagen

Alt ånede fred og ro på stationene. Bo kikkede på væggen af skæme. Den var rolig.  Bare en masse grønne tal. Lisbeth og Leelo satte sig i sofagruppen. Hvad skal du egentligt her og hvordan går det derhjemm ? Det var Lisbeth der spurgte. Det går sq godt søs. Om 2 måneder får du en niece eller nevø. Bo smilede stolt, Det vil sige, at det blive et naturligt barn i får.. altså af egen produktion. Det har jeg sq kun læst om. sagde  Leelo og kikkede imponeret på ham. Det sidst barn der blev naturligt undfanget er cirka 10 år siden. ?. LEELO !!! Lisbeth daskede til sin veninde. Det må du undskylde Bo. Leelo kan  ikke styre sig. Bo smile til dem begge. Tshh… Gør ikke noget. Efter alt presseomtalen, inteviewne og den generale mediamølle er jeg ,, ehh VI sq vant til det. Gunden til jeg er her er en alarm tidliger. Det er så ikke. noget at se. Værdigerne er som de skal være, Bo trakt på skulderne og satte kursen ud af stationene. Lisbeth og leelo fulgte efter. De var tæt på her. MEGET tæt på. Leeloo stoppede og kikkede ud over branden.  Lisbeth gik over ved siden af sin veninde. Flamerne dansede som i et normalt bål. Lisbeth kikkede på Leelos ansigt. Hun var smuk i skæret fra flammerne. tænkte Lisbeth.  SÅ sket det  En 10 meter høj stikflamme med en dybblå farve kom til syne og forsvandt igen. Der gik et par sekunder og så kom Lyden. Et KÆMPE brag. Begge piger tog ders hænder for ørene men nu var der kun den sædvanlige rumlen tilbage.  Hvad pokker var det ? Sagde Lisbeth. Ja, jeg ved det ikke. Svarede Bo. Det sker engang imellem. Bliv lige her, jeg skal lige tjekke. Han gik ind i stationene igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *