12 marts.2018 – Projekt : Skriv en side om dagen

der blæste en kold vind. sneen var heldigvis holdt op. Der stod 3 mænd og varmede sig ved et bål anrettet i et af monumenterne på pladsen. Den yngste af dem grinede. Se, man kan rent faktisk bruge dem til noget fornuftigt. nyder i varmen ? hans tøj var lurvet. han lignede mest af alt en substistens løs. de to andre var også nogle forhutlede skæbner at se på. en ung pige kom over til dem.

hvad pokker sagde den ene af mændene, Det din datter benjamin. Hej marianne. Fri fra job ? Pigen hilste på dem alle. Hun fik øjnkontakt med Benjamin.   Hej far. Hun smilede høfligt til dem alle.  Far, hvorfor er du nu klædt ud ? Sagde hun anklagende som en anden midt teen.  Benjamin så overrasket ud. Hvad mener du ? og lavede en piuette som en anden fotomodel. vi hænger bare  ud for pokker og på den her måde kan vi være i fred. Benjamin og marianne krammede hinanden. Har du nogensinde hilst på rødderne. Marianne tog sit orv ! ansigt på. Nåhhh, det er det famøse wonderteam. Hun grinede imens hun gav dem alle hånd. Bejamin præsenterede de andre mænd i samme øjeblik marianne gav dem hånd. Ole, vores håndværker og oleopfinder, haha, get it.. ole opfinder.  Marianne trak på skulderne, Hun kendte hendes fars kærlighed for gamle udtryk. Sven , du kan kende ham på hans skæg. også kendt som svend tveskæg,  Da navnerundten var overstået kikkede marianne på benjamin. hvorfor det her far. du er sq så meget mere værd. Benjamin trak opgivende på skulderne. Marianne, vi har diskuteret det SÅ MANGE GANGE. the CORP. life er bare ikke mig. også kan vi selv sætte prisen, vi er det man kalder frie fugle. Ole og sven smilede billigende. Ole manglede en tand i overmunden og svend strøg sit skæg. Er der sket noget spændene i trædemøllen idag marianne spurgte Benjamin. Faktisk ja. der kom en ind og gik HELTamok. Men der kom heldigvis nogle TECH folk. Ole fik et interraseret udtrykj i ansigtet. Hvad gjord de ? marianne kikkede på ole. Først stod den yngste af dem med en teminal overe hende, så hentede han en dims de kaldte en terminator og nærmest huggede hoved af hende. det så helt syret ud. De tog hendes livløse krop og smed i deres bil og kørt i høj fart fra supermarked. min chef prøvede at spørger dem , men de nægtede at svare. truede os med at få forretningen lukkede hvis vi nævte det for nogen. heldivis var der ikke så mange kunder. Kun nogle stykker her fra rungersted. og her snakke folk jo ikke om andet end hvad der sker på teminalerne. svend kikkede på de to andre. det er garanteret den ny OS opgradering der får androider til at gå i loop. der er snak om det på skyggen.Interrasant sagde benjamin. ved du noget om hvor hun blev kørt hen. marianne rodede med sin taske. rettede den. Nej, ingen ting.  svarede hun.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *