13 marts.2018 – Projekt : Skriv en side om dagen

i dag er landet  styret  af Wonderland DK™ . Dette er en AI Regering. den er utolig effektiv. Kun nogle få tekniker der vedligholder den. Vi blev det først land i verden der brugete AI teknik. Vejen til dette  blev banet ved at en ny persondatalov tilbage i 2018.

Wonderland DK™ er ved at droppe sammarbejde med “DE forende EU´s AI forbund”. Denne er en sammenslutning af de europæriske lande som er styret af AI. Krig er en ting der høre fortiden til….. Altdå  så længe man holder sig inden for Eurozonen. De to broer som bandt Wonderland DK™ sammen , Storebældts broen og lille bæltsbroen blev sprængt i borgerkrigen. Denne gik hårdest udover fyn . De hæftigste kampe fandt sted i Odense. Idag et sted man ikke kommer frivilligt. stemningen i odense og resten af fyn er i som de flygtningelejre man så i starten af det 21. århundrede. På grund af den økonomiske udvikling og både den første og den anden finanskrise er der mange interne fordrevne i Wonderland DK™.  Dog er der guidede ture til Odense. Men som så meget andet, er det med helbredet som indsats.  Det der engang var områder med mange mennesker er idag reduceret til tomme bygninger og golde områder. Befolkningen er nede på 1.2 million. for det er kun de rige der formere sig. For nu cirka 10 år siden skete der et stor gas udslip ved en fabrik som ligger i Rungersted. Dette gjorde mænd sterille.. Dem  som er en del af de  0.5 %  har forskanset sig i sikkre enklaver, Rungersted er den mest notoriske. Der er ialt 3 i hele Wonderland DK™. Arhus, Rungested og Cph.Der er stadig problemer i Cph på grund af interne konfilkter. Wonderland DK™ er mest gold jord på grund af VÆSENTLIG overproduktion af landbrug og krægavl.Der er et monumentalt BÅL, kaldet branden i Rungersted.  Det har ikke været muligt at slukke den.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *