14 marts.2018 – Projekt : Skriv en side om dagen

Solen stod ind af panorama vinduet på L´s kontor. Han stod og skuede ud over landskabet der lå imellm hans kontor og branden. Goldt og ufrugtbart. Ufrugtbart… lidt lige som mig , tænkte L. BZZZZ interommen blinkede og  larmede. Dirktøren… Direktøren ???. L satte sig og trykkede på interkommen. Ja, svarde L. Eexperterne er her. Har direktøren tid ? spurgte hans sekratær. L trykkede igen og svarede. ja, bare send dem ind. Tre læger trådte ind. Goddag Hr. sagde den ældste af de 3 læger. Vi har gennemgået deres sædprøver. Der er ikke nok fragmenter til at skabe et tilfredsstillende resultat. L kikkede opgivende på de tre læger. hvad så spurgte han.  Der er jo altid adoption. svarede den karseklippede af dem. Han forsatte. Men det er en meget bureaukratisk metode , men ehh  det er den mulighed de har Hr.  L. drejede sin stol og stirrede ud over sletten.. over til branden. Tak de herre. så var der ikke mere. De tre læger bukkede for ryggen af L og gik ud af lokalet. L. sad og tænkt lidt. Han lignede en der havde mistet noget dyrbart. Han tog fighert masken på og trykkede på interkommen. Skaf mig mit team. Skal ske Hr. Der gik 2 min så bakede der på døren. Det var de to Tech folk fra supermarked. Denne gang dog uden skjorte og slipes. Han kikkede bestemt på den ældste af de to. Der er et barn på vej. Den første naturlig føesel i 10 år. SKAF MIG DET BARN. Den ældst gjorde som en soldat der får en kommando. Skal ske Hr. og begge techfolk forlod lokalet.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *